E premte, 12 gusht 2022
  • Bukuri Kosove

    një pamje të mahnitshme nga Brezovica ka sjell Hiking Njeri. fotografia është realizuar te Gjoli i Livadheve në Brezovicë, Shterpcë, Kosovë dhe është publikuar në Facebook./BS/