E martë, 16 gusht 2022
  • Mali i Çikës

    Pamje mahnitëse nga Mali i Çikës, që ngrihet shkëlqyeshëm 2045 metra mbi nivelin e detit dhe është një nga majat më të larta në Shqipëri. Kjo maje kishte frymëzuar Lord Bajronin. Fotografia e publikuar në rrjetet sociale./BS