E martë, 17 maj 2022
  • Kurrizi i Oshlakut

    Pamje nga Kurrizi i Oshlakut, i ndarë në jug dhe veri (me borë), Sharr i Prizrenit, në Kosovë. Fotografia e publikuar nga Hiking Njeri, në Facebook./BS