E martë, 17 maj 2022
  • Pjetërshani, fshati i dritave

    Çdo fundvit banorët e fshatit Pjetërshan të Gjakovës, bashkohen për t’i zbukuruar e ndriçuar oborrin e Kishës Shën Jozefi dhe një pjesë të fshatit. Me pemë të zbukuruara plot drita e oborr të ndriçuar, Kisha Shën Jozefi ka hapur dyert edhe për vizitorë. Fotografia është realizuar nga Ibrahim Berisha, REL.