E enjte, 20 janar 2022
  • Pastrimi i borës

    Banorët e Likoshanit të Drenasit, me vetiniciativë dalin për ta pastruar rrugën, e cila ishte e bllokuar nga akulli dhe bora. Fotografia e publikuar në rrjetet sociale./BS