E martë, 17 maj 2022
  • Shqipëria e bardhë

    Punëtorët duke pastruar rrugët dhe sheshet nga dëbora e rënë ditën e fundit në Shqipëri. Fotografia e publikuar nga kryeministri Edi Rama, në Facebook./BS