E martë, 16 gusht 2022
  • Pasojat e sulmit rus 

    Qytetarë ukrainas, të gjakosur dhe të lënduar, pas sulmit të Rusisë në spitalin e Mariupolit, më 9 mars. Sulmi shkatërroi objektin e maternitetit, duke shkaktuar vdekjen e tre personave, si dhe lëndimin e 17 të tjerëve./BS