E enjte, 30 qershor 2022
  • Magji nate në Prishtinë

    Fotografi Arben Llapashtica ka realizuar një fotografi të mahnitshme gjatë natës në Prishtinë. Fotografinë e ka realizuar nga kati i mesëm i Katedrales, derisa shihet një pamje magjike e Prishtinës dhe qielli bashkë me hënën. Fotografinë e ka publikuar në Facebook./BS/