E enjte, 30 qershor 2022
  • Lulëzimi i pemëve

    Pranvera ka filluar një javë më parë. Teksa Hemisfera Veriore po ngrohet, pemët po lulëzojnë. Njerëzit po kënaqen në natyrë, pranë pemëve të lulëzuara, në Amerikën Veriore, në Azi dhe në Evropë. Në kë foto shihet një burrë duke fotografuar lulet e pemëve, në Tokio, Japoni, më 27 mars.