E enjte, 30 qershor 2022
  • Stërvitja e dy ushtrive

    Forca e Sigurisë së Kosovës dhe ushtria e Shteteve të Bashkuara të Amerikës stërviten së bashku në Prishtinë. Fotografia është publikuar Departamenti i Mbrojtjes së ShBA-së./BS