E enjte, 07 korrik 2022
  • Trajnimi luftarak

    Shkolla e nënoficerëve (SHNO) e Forcës së Sigurisë së Kosovës, ka realizuar kursin e radhës për Lider Luftarak. Trajnimi u përmbyll me realizimin e ushtrimit fushor, i cili ishte demonstrim i mësimeve të mësuara gjatë kursit për kryerjen e operacioneve sfiduese në nivel ekipi dhe skuadre në një terren sfidues. Fotografia e publikuar nga FSK në Facebook./BS