E enjte, 07 korrik 2022
  • Gratë ukrainase stërviten në Kosovë për të gjetur dhe pastruar minat tokësore

    Instruktori i çminimit Artur Tigani, majtas, informon një grup femrash të personelit të shërbimeve të urgjencës ukrainase për trajnime të specializuara për asgjësimin e mjeteve shpërthyese dhe trajnimin e anketimit në qytetin perëndimor të Kosovës të Pejës. Gjashtë gra ukrainase kanë filluar të trajnohen në Kosova të asgjësojë mjetet shpërthyese që kanë kontaminuar vendin e tyre të pushtuar nga Rusia. (AP Photo/Visar Kryeziu)