E enjte, 07 korrik 2022
  • Nju Delhi, një burrë dhe një djalë ecin nëpër një shtrat të tharë të lumit Yamuna

    Një burrë dhe një djalë ecin nëpër një shtrat pothuajse të tharë të lumit Yamuna pas motit të nxehtë në Nju Delhi, Indi, e hënë, 2 maj 2022. Një valë e nxehtë jashtëzakonisht e hershme dhe brutale po djeg pjesë të Indisë, ku mungesat akute të energjisë po ndikojnë miliona ndërsa kërkesa për energji elektrike rritet në nivele rekord. (AP Photo/Manish Swarup)