E hënë, 08 gusht 2022
  • Kalaja e Artanës

    Një pamje nga Kalaja e Artanës ka sjellë fotografi Arian Mavriqi. Një pamje nga mbrëmja që kjo kala zbukurohet nga dritat dhe flamuri i Kosovës mbi të./Arian Mavriqi - Photography/Bota sot