E mërkurë, 10 gusht 2022
  • Zjarrfikësit në një banesë banimi në Kiev

    Ekipet e shpëtimit dhe zjarrfikësit në një ndërtesë banimi të goditur nga raketat ruse në Kiev të dielën.

    Sulmi i parë i madh në kryeqytetin e Ukrainës në tre javë.

    Fotografia: Genya Savilov/AFP/Getty Images/Bota sot