E mërkurë, 10 gusht 2022
  • Sulmi në Danimarkë

    Njerëzit janë evakuuar nga qendra tregtare Field në Kopenhagë, Danimarkë, të dielën, 3 korrik 2022.

    Një person i armatosur hapi zjarr brenda një qendre tregtare të ngarkuar në kryeqytetin danez të dielën, duke vrarë disa njerëz dhe duke plagosur rëndë disa të tjerë, tha policia.

    Fotografia e marrë nga Olafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix nëpërmjet AP.