E hënë, 08 gusht 2022
  • Vargmali i Bjeshkëve të Nemuna-Bogë

    Masivi malore i Bjeshket e Namuna është një masiv malor madhështor i përbërë nga më shumë se dyzet varmale të ndara mes tyre nga lugina të thella, gryka dhe kanione. Konsiderohet si “grupi më gjigand malor në Gadishullin Ballkanik”.

    Fotografia e marrë nga Blerim Gjoci.