E hënë, 03 tetor 2022
  • Drini i bardhë, Radavc - Pejë

    Shpella dhe Burimi i Drinit të Bardhë gjenden afër fshatit Radavc, rreth 11 km larg qytetit të Pejës, pranë rrugës (Pejë-Rozhajë). Këto dy bukuri të trashëgimisë natyror gjenden në pjesën verilindore te vargmaleve te Bjeshkëve te Nemuna. 

    Fotografia e marrë nga Blend Demaj.