E mërkurë, 28 shtator 2022
  • Lulëdielli – Mamush, Prizren

    Luledielli e ka origjinën nga Meksika dhe Peruja ajo u importua ne Angli ne shekullin e 16. Në Peru është emblema e flamurit kombëtar, ndërsa ne Kansas është lulja zyrtare e shtetit.

    Fotografia e marrë nga Liridon Mazreku.