E mërkurë, 28 shtator 2022
  • Shkupi pas reshjeve

    Një pamje e bukur e qytetit të Shkupit është kapur në momentin kur kanë përfunduar reshjet. Ndërsa qielli shihet i ndriquar vende-vende, dhe në të tjerat një errësirë e plotë. Reshje të mëdha të shiut dje kanë përfshirë edhe Kosovën./Bota sot