E mërkurë, 28 shtator 2022
  • Presidentja Vjosa Osmani dhe Kryeministri Albin Kurti takohen me Sekretarin Antony Blinken

    Presidentja e Kosovës Vjosa Osmani dhe Kryeministri Albin Kurti u takuan me Sekretarin amerikan të Shtetit, Antony Blinken.