E shtunë, 04 shkurt 2023
  • Liqeni i Madh i Jazhincës

    Liqeni i Madh i Jazhincës gjendet në rrënjë të majeve Bistra 1 dhe majes së Liqenit, Kosovë. Liqeni i Jazhincës e ka ngjyrë të errët të gjelbërt sikur safir dhe është i rrethuar nga shkëmbinjë të mëdhenj.Fotografia e marrë nga Facebook./Botasot