E martë, 06 qershor 2023
  • Kupiansk, Ukrainë

    Vitaliy pret që një ekip evakuimi të mbërrijë për ta ndihmuar atë dhe fëmijët e tij për të siguruar sigurinë. Vullnetarët nga Tradita Evropiane e Bamirësisë kanë evakuuar civilë të cenueshëm nga Kupiansk në kryeqytetin rajonal relativisht më të sigurt të Kharkiv.

    Fotografia: John Moore/Getty Images