E mërkurë, 29 maj 2024
  • Raketa ruse përlyen Detin e Zi

    Kjo foto e marrë nga video tregon një Su-27 rus që afrohet nga pjesa e pasme e dronit MQ-9 mbi Detin e Zi dhe fillon të lëshojë karburant ndërsa kalon, tha Pentagoni. (Departamenti i Mbrojtjes i SHBA nëpërmjet AP)