E mërkurë, 19 qershor 2024
  • Alpet në Shqipëri

    Alpet Shqiptare ua marrin të gjitha maleve të Shqipërisë për nga lartësia mesatare, ashpërsia dhe kompaktësia. Nga pamje shihet vetëm një pjesë e bukurisë e tyre. Fotografia e marr nga Shpetim Kaliçani./Botasot