E martë, 06 qershor 2023
  • Rugova veriore

    Bukuria e Rugovës veriore, përkatësisht maja e Hajles se Shkrelit 2011m dhe Dramadolin 2120m. Fotografia e marrë nga Kosova Hiking Trips në Facebook.