E diel, 01 tetor 2023
  • Mbrëmje e bukur në Prishtinë

    Prishtina, duke qenë kryeqytet dhe qyteti më i madh i vendit, këtu shihet një pamje e bukur në mbrëmje, duke u shfaqur në një fotografi një pjesë e bukur e saj. Fotografia e marr nga Arben Llapashtica./Botasot