E diel, 01 tetor 2023
  • Mëngjesi në Austrinë e Epërme

    Austria e Epërme është shteti i katërt më i madh austriak për nga sipërfaqja e tokës dhe i treti më i madhi nga popullsia. Këtu mund ta shohim një pjesë të bukur të saj. Fotografia e marrë nga Liridon Mazreku./Botasot