E mërkurë, 04 tetor 2023
  • Zogjët bletëngrënës

    Këta zogjë janë shtegëtarë dhe tashmë janë kthyer nga Kontinenti Afrikan, dhe folenizojnë tek ne, foletë i bëjnë në vrima. Foto Arian Mavriqi