E mërkurë, 04 tetor 2023
  • Raketa dhe ushtari ukrainas

    Luhansk, Ukrainë: Një ushtar ukrainas qëllon një granatë me raketa drejt pozicioneve ruse në vijën e frontit pranë Kremenna. Britania dhe një grup aleatësh evropianë shpresojnë të furnizojnë Ukrainën me raketa lundrimi në distanca të gjata, të cilat mund të lejojnë ushtrinë e saj të godasë thellë në Krime. /Fotografia: Libkos/AP