E mërkurë, 04 tetor 2023
  • Shën Stefan

    Shën Stefani është një ishull i vogël dhe një resort hoteli me 5 yje në bregdetin Adriatik të Malit të Zi, bukuria e tij ka tërhequr dhe vazhdon të tërheq shumë turistë. Fotografia e marr nga Omer Kosumi./Botasot