E diel, 03 dhjetor 2023
  • Liqeni i Ujmanit

    Liqeni i Ujmanit është më i madhi në Kosovë dhe ka sipërfaqe prej 11.9 kilometra katrorë.../Fotografia: Arben Llapashtica