E shtunë, 02 dhjetor 2023
  • Irpin, Ukrainë

    Nxënësit këndojnë himnin kombëtar të Ukrainës ndërsa mblidhen me të afërmit dhe mësuesit e tyre për një ceremoni për të shënuar fillimin e vitit të ri shkollor, të njohur si dita e dijes, në Irpin Fotografia: Roman Pilipey/AFP/Getty Images