E shtunë, 02 dhjetor 2023
  • Bukuri e Kosovës

    Kosova njihet për bukuri natyrore. Sharri i Prizrenit është një i tillë.

    Ky vend është i njohur edhe si vendi me natyrën më të bujshme në Sharr, kjo maje gjendet në kufi midis Kosovës dhe Maqedonisë, mbi fshatrat e Lubinjes së poshtme dhe të epërme thellë në grykën e Prizrenit./ Foto e marrë nga Hiking njeri, Facebook.