E shtunë, 02 dhjetor 2023
  • Liqeni i Kuqishtës dhe i Drelajve, Rugovë

    Ky liqen është i njohur në të gjithë Kosovën dhe vizitohet edhe nga njerëzit e Grykës së Rugovës ashtu si edhe nga alpinistët. Këtu mund të shihet vetëm një pjesë e bukur e saj.Fotografia e marr nga Orgen Kelmendi./Botasot