E shtunë, 02 dhjetor 2023
  • Shpërthimi i anijes kozmike

    Anija kozmike Soyuz MS-24, që mban ekuipazhin e formuar nga astronautët e NASA-s, Loral O'Hara dhe kozmonautë të Roscosmos, Oleg Kononenko dhe Nikolai Chub, shpërthen në Stacionin Ndërkombëtar të Hapësirës nga baza e lëshimit në Kozmodromin Baikonur, Kazakistan./ Foto e marrë nga VOA