E diel, 10 dhjetor 2023
  • Zogjët në kafaz

    Zogjtë ulen në kafaze gjatë një konkursi për këndimin e zogjve në provincën jugore të Narathiwat të Tajlandës. Rreth 2,000 zogj nga Tajlanda, Malajzia dhe Singapori morën pjesë në konkursin vjetor./ Foto e marrë nga VOA