E martë, 27 shkurt 2024
  • Pamje e qetë nga Liqeni i Badovcit

    Liqeni ndodhet rreth pesë kilometra larg në juglindje nga kryeqyteti i Kosovës, Prishtinë. Këtu shihet një pjesë e bukur dhe e qetë. Fotografia e marr nga Erblin Mehmeti./Botasot