E martë, 27 shkurt 2024
  • Fishekzjarret në Londër

    Fishekzjarret, për të shënuar natën e zjarrit dhe përvjetorin e komplotit të barutit të Guy Fawkes të vitit 1605 për të hedhur në erë Shtëpitë e Parlamentit, shpërthejnë prapa Stacionit të Energjisë Battersea në Londër, 4 nëntor 2023./ Foto e marrë nga VOA