E enjte, 29 shkurt 2024
  • Shala e Bajgorës

    Shala e Bajgorës është rajon malor (kodrinor) në Kosovë, që shtrihet në mes të luginës së lumit Ibër dhe Llapit, rrëzë Kopaonikut. Bukuria e tyre është e pakrahasueshme. Fotografia e marr nga Shpetim Kaliçani./Botasot