E shtunë, 20 prill 2024
  • Tanke izraelite në Gaza

    Një njësi e lëvizshme e artilerisë izraelite qëllon drejt Gazës, në mes të konfliktit të vazhdueshëm midis Izraelit dhe grupit islamik palestinez Hamas, pranë kufirit Izrael-Gaza, në Izrael./ Foto e marrë nga VOA