E shtunë, 13 prill 2024
  • Natyra di të bëjë mrekulli!

    Pamje magjepëse nga fshati Opojë. Qielli, bora në male dhe pemët e thara magjepsin vendin/ Foto e marrë nga Arben Llapashtica