E shtunë, 13 prill 2024
  • Blinken në Tiranë

    Vizita e parë e sekretarit amerikan të shtetit Antony Blinken, në Tiranë. Ai qëndroi për tetë orë në Shqipëri. Fotografia është publikuar nga ministri Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme Igli Hasani, në Facebook./BS