E diel, 26 maj 2024
  • Maja e Lubotenit

    Maja e Lubotenit është maje e maleve të Sharrit, ndodhet në pjesën perëndimore të Kaçanikut dhe është 2,498 metra i lartë. Fotografia e marr nga Euron Ilazi./Botasot