E enjte, 13 qershor 2024
  • Wichita, SHBA

    Një formim i reve të gjirit mbush qiellin mbi verilindje të Kansasit pas stuhive të forta dhe disa tornadove që kaluan shtetin Fotografia: Travis Heying/Shqiponja Wichita/AP