E mërkurë, 29 maj 2024
  • Pamje magjike nga Cagliari

    Në majën jugore të Sardenjës, Cagliari qëndron në det: ka një port piktoresk dhe plazhi Poetto është një vend magjik. Fotografia e marr nga interneti./Botasot