E premte, 19 korrik 2024
  • Detarët dhe marinsat rrethojnë Statujën e Lirisë

    Detarët dhe marinsat rreshtojnë kuvertën e anijes sulmuese amfibe të klasit USS Bataan (LHD-5), teksa kalon pranë Statujës së Lirisë duke mbërritur në portin e Nju Jorkut gjatë paradës së anijeve për të nisur "Java e Flotës 2024" në Nju. York City./ Foto e marrë nga VOA