E enjte, 25 korrik 2024
  • Maja e Liqenatit

    Pamje e bukur nga Maja e Liqenatit. Maja shtrihet në mes Liqenatit të Rugovës, Lugut të Shkodrës, bjeshkëve të Deçanit dhe Bjeshkës së Bjelluhës në Mal të Zi./ Foto e marrë nga Hikingnjeri