E mërkurë, 27 janar 2021
  • Shqipëria feston 108-vjetorin e Pavarësisë

    Sot janë bërë 108 vjet që kur Shqipëria shpalli pavarësinë. E pavarësisht pandemisë, në Shqipëri nuk ka mundur edhe festa, nën masat parandaluese për frenimin e Covid-19. Në këtë imazh shihet një qytetar teksa mban një flamur kuq e zi në dorë dhe po ashtu ka dhe maskën kuq e zi./BS/