E mërkurë, 27 janar 2021
  • Fluturimi në Prekaz

    Pamje e jashtëzakonshme dhe madhështore nga fluturimi i paragllajdistëve mbi Kompleksin Memorial “Adem Jashari” në Prekaz. Fotografia e publikuar nga kryetari i Skenderajt Bekim Jashari në Facebook./BS